Woningen

De een wil een royaal townhouse met een flinke woonkamer, een grote leefkeuken, een speelplek voor de kids en een rustig plekje om te werken. De ander een appartement met een fraai uitzicht. Of iets ertussenin zoals een tweelaags appartement. Of een mondain penthouse? Wat je ook zoekt, in Lloyd Yard vinden singles en families, dinky’s en pensionado’s, starters en doorstromers altijd een plek om lekker te leven.

Appartementen

In Lloyd Yard vind je 32 eenlaagse appartementen uiteenlopend van 94 m² tot en met 128 m². Ruime appartementen dus, op vrijwel alle woonlagen: van de eerste tot en met de achtste verdieping. Alle appartementen hebben een prettige buitenruimte, een eigen karakter en een fraai uitzicht.

bekijk → de details

Tweelaagse appartementen

De gemakken van een appartement en de huiselijkheid van een tweede woonlaag. Sfeer en levendigheid, rust en ontspanning: alles dichtbij elkaar, maar toch van elkaar gescheiden. De 32 tweelaagse Lloyd Yard-appartementen lopen uiteen van 98 m² tot en met 154 m² en zijn verdeeld over bijna alle verdiepingen.

bekijk → de details

Townhouses

Groot, modern en gezellig wonen kan in één van de twaalf townhouses met circa 170 m² leefruimte. Met op de begane grond een grote leefkeuken. Op de eerste verdieping creëer je een droom van een woonkamer. En op de tweede en derde verdieping is ruimte voor werk-, hobby- en slaapkamers. Elk townhouse heeft een dakterras, een aantal ook een stukje eigen groen, grenzend aan de binnentuin.

bekijk → de details

Penthouses

Genieten van een uitzicht dat je nergens anders beleeft. De zeven penthouses van Lloyd Yard geven een nieuwe dimensie aan ruimtelijkheid. De penthouses variëren in woonoppervlak van 102 m² - 156 m². Wil je meer vierkante meters? Aan de penthouses kunnen volledige insteekvloeren toegevoegd worden.

bekijk → de details
Woningzoeker

Heb je al een idee van het soort woning dat je wilt? Het aantal vierkante meters? Dan kun je nu alvast kijken in de woningzoeker. Hiermee vind je op basis van budget en woonwensen alle beschikbare Lloyd Yard-woningen.