Townhouses

De townhouses in Lloyd Yard zijn groot. Of liever: heel groot. Het zijn twaalf XXL-gezinswoningen, zes aan zes gebouwd met de ruggen tegen elkaar aan. De woning is verdeeld over vier lagen. Het zijn volumineuze huizen met lekker veel lichtinval, en dus uitzicht!

Impressie townhouse type F2

De twaalf townhouses in Lloyd Yard hebben een totale woonoppervlakte van om en nabij 170 m2 en hebben vijf kamers. De begane grond, eerste en tweede verdieping bieden stuk voor stuk circa 47 m2 leefruimte, de derde verdieping circa 29 m2. Alle townhouses hebben een royaal dakterras dat een heel ander uitzicht heeft dan de woning zelf: het huis dat uitkijkt op de straatkant, heeft het dakterras aan de binnentuin. En andersom. Townhouses die aan de collectieve binnentuin grenzen, hebben daar ook een stuk eigen tuin.

Type F2

Woningoppervlak

Buitenruimte

Verdieping

Kamers

Zijde

168 m²

30,80 m² + 13,80 m²

BG, 1, 2, 3

5

Loods Bali

De townhouses in Lloyd Yard variëren onderling in maten en indeling. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden, zie je hieronder een aantal plattegronden met mogelijke indelingen.

Bali_loods

Type F1

Bali_loods

Type F2

Woningzoeker
Een spannend gebouw. Speels en stoer. Vriendelijk en robuust. Intrigerend, verrassend en gewoon mooi. Maar boven alles interessant. Want Lloyd Yard creëert meerwaarde voor iedereen die er woont en werkt. Of in de buurt woont of werkt.