Appartementen

Lloyd Yard is boeiend. Leuk. Verleidelijk. En veelzijdig. Want niet iedereen heeft dezelfde woonwensen. En dus bieden we iedereen die comfortabel en royaal wil wonen de optie van een eenlaags appartement. Om precies te zijn: 32 appartementen met uitzicht op de Maas. En van serieuze afmetingen.

Impressie appartement type B5 normal

De ‘normal’ en ‘tall’ appartementen in Lloyd Yard zijn beschikbaar in woonoppervlaktes van 94 m² tot en met 128 m² en hebben drie of vier kamers. De verdiepingshoogte van de appartementen is circa 3,00 meter bij de ‘Normal’ appartementen en zelfs circa 3,60 meter bij de ‘Tall’ appartementen. De woningen bevinden zich op de eerste tot en met de achtste verdieping van het Lloydblok en het Maasblok.

Type B1

Woningoppervlak

Buitenruimte

Verdieping

Kamers

Zijde

127 m²

13 m²

2/ 3/ 4/ 5

3/ 4

Maasblok

De appartementen in Lloyd Yard variëren onderling in maten en indeling. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden, zie je hieronder een aantal plattegronden met mogelijke indelingen.

Maasblok

Type B1

Maasblok

Type B2

Lloydblok

Type B3

Lloydblok

Type B4

Lloydblok

Type B5

Lloydblok

Type B6

Lloydblok

Type B7

Lloydblok

Type B8

Lloydblok

Type B9

Lloydblok

Type B1

Lloydblok

Type B11

Lloydblok

Type B12

Woningzoeker
Een spannend gebouw. Speels en stoer. Vriendelijk en robuust. Intrigerend, verrassend en gewoon mooi. Maar boven alles interessant. Want Lloyd Yard creëert meerwaarde voor iedereen die er woont en werkt. Of in de buurt woont of werkt.