Tweelaagse appartementen

Het gemak en comfort van een appartement. De sfeer en de leefruimte van een woonhuis. Levendigheid, rust en ontspanning: alles dichtbij elkaar, maar toch van elkaar gescheiden. De tweelaagse appartementen in Lloyd Yard combineren het allemaal. 32 royale woningen voor wie nog meer ruimte wil.

Impressie tweelaags appartement type C4 tall

De ‘normal’ en ‘tall’ tweelaagse appartementen zijn beschikbaar in woonoppervlaktes van 98 m² tot en met 154 m² en hebben drie, vier of vijf kamers. De verdiepingshoogte is circa 3,00 meter bij de ‘normal’ tweelaagse appartementen en circa 3,10 meter tot en met 3,70 meter bij de ‘tall’ tweelaagse appartementen. De woningen bevinden zich op begane grond tot en met de achtste verdieping in het Maasblok, Maasvensterblok en Lloydblok.

Type D1

Woningoppervlak

Buitenruimte

Verdieping

Kamers

Zijde

100/ 101 m²

5,9/ 6,9 m²

4/ 5

4

Maasvensterblok

De tweelaagse appartementen in Lloyd Yard variëren onderling in maten en indeling. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden, zie je hieronder een aantal plattegronden met mogelijke indelingen.

Maasvensterblok

Type A1

Maasvensterblok

Type A2

Maasblok

Type A3

Maasblok

Type A4

Maasblok

Type A5

Lloydblok

Type A6

Maasblok

Type A7

Maasblok

Type C1

Lloydblok

Type C2

Maasblok

Type C3

Maasblok

Type C4

Lloydblok

Type C5

Maasvensterblok

Type D1

Maasvensterblok

Type D2

Maasblok

Type D3

Lloydblok

Type D5

Lloydblok

Type D6

Woningzoeker
Een spannend gebouw. Speels en stoer. Vriendelijk en robuust. Intrigerend, verrassend en gewoon mooi. Maar boven alles interessant. Want Lloyd Yard creëert meerwaarde voor iedereen die er woont en werkt. Of in de buurt woont of werkt.