Penthouses

De luxe van het leven in een penthouse is duidelijk. Zeker in Lloyd Yard. Laten we beginnen met het uitzicht: je woont op de bovenste verdieping van het gebouw en geniet dus 24 uur per dag van een weidse blik over de Maas. Vanuit je huis én vanaf je balkon. En niemand die jou ziet. Heerlijk. Maar wat de penthouses van Lloyd Yard nog bijzonderder maken, is het gigantische volume. De enorme vierkante meters woonoppervlak gaan samen met een verdiepingshoogte van maar liefst circa 5,30 meter. Over royaal wonen gesproken. En met glazen gevels van die hoogte krijg je zo veel licht binnen dat het voelt alsof je direct onder de hemel woont. Wil je meer vierkante meters? Aan alle penthouses kunnen volledige insteekvloeren worden toegevoegd.

Impressie penthouse type L3 supertall

Eenlaagse penthouses

De vijf eenlaagse penthouses in Lloyd Yard lopen in woonoppervlakte uiteen van 103 m² tot en met 156 m² en hebben drie of vier kamers. De verdiepingshoogte van de penthouses bedraagt circa 5,30 meter. Dit maakt het mogelijk om een insteekvloer te plaatsen en twee lagen van circa 2,70 meter te realiseren. De eenlaagse penthouses in het Lloydblok bevinden zich op de negende verdieping, degene in het Maasblok op de zesde verdieping.

 

Tweelaagse penthouses

Op de vijfde en zesde verdieping van het Maasblok bevindt zich een tweelaags penthouse met vijf kamers en circa 129 m² woonoppervlak. Op de achtste en negende verdieping van het Lloydblok bevindt zich een tweelaags penthouse met twee tot drie kamers en circa 102 m² woonoppervlak. De verdiepingshoogte bedraagt voor beide penthouses circa 2,90 + circa 5,30 meter. Ook in de tweelaagse penthouses is het mogelijk om een volledige insteekvloer toe te voegen en twee lagen van circa 2,70 meter te realiseren.

 

 

Type L6

Woningoppervlak

Buitenruimte

Verdieping

Kamers

Zijde

154 m²

50,9 m²

6

3

Maasblok

De penthouses in Lloyd Yard variëren onderling in maten en indeling. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden, zie je hieronder een aantal plattegronden met mogelijke indelingen.

Lloydblok

Type L1

Maasblok

Type L2

Lloydblok

Type L3

Lloydblok

Type L4

Maasblok

Type L5

Maasblok

Type L6

Lloydblok

Type L7

Woningzoeker
Een spannend gebouw. Speels en stoer. Vriendelijk en robuust. Intrigerend, verrassend en gewoon mooi. Maar boven alles interessant. Want Lloyd Yard creëert meerwaarde voor iedereen die er woont en werkt. Of in de buurt woont of werkt.